Pentru puiul cu bame si vin se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa tocata si un praf de sare. Se pregatesc bamele.
Pentru puiul cu bame si vin se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa tocata si un praf de sare. Se pregatesc bamele ca pentru “Bame cu carne”. Se pun in cratita cu bucatile de pui, se adauga sare, bulion sau rosii taiate in doua si fara seminte, si 2 — 3 linguri de apa. Se lasa sa fiarba inabusit.
Puiul cu bame si vin se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeUn mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!
Rulada din piept de pui
Comentarii