Arpagicul este foarte bun si in mancare, iar cine are rabdare sa curete micutele perlute albe, este invitat sa faca aceasta reteta care sigur va fi vedeta familiei.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie in patru, iar pulpele se taie in doua si ceapa se curata si se toaca marunt.
Ceapa se caleste in ulei iar cand aceasta devine sticloasa se adauga carnea, calindu-se usor. Se stinge cu vin alb, mai lasam sa dea cateva clocote si adaugam supa de legume, apoi lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga arpagicul curatat si spalat si se lasa sa fiarba, pana cand arpagicul se patrunde. Dupa ce au fiert punem rosiile tocate si mai lasam la fiert cam 5-6 minute si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Puiul cu arpagic se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii