Ceapa si usturoiul se toaca marunt, ceapa verde se taie inele. Se pun la calit in 2-3 linguri ulei impreuna cu carnea taiata cubulete. Dupa 3-4 minute
Ceapa si usturoiul se toaca marunt, ceapa verde se taie inele. Se pun la calit in 2-3 linguri ulei impreuna cu carnea taiata cubulete. Dupa 3-4 minute se adauga ardeii cubulete si ciupercile. Se lasa cateva minute pe foc redus. Se toarna supa de pui si verdeata tocata marunt si se lasa pe foc pina scade toate zeama. Smantana se amesteca cu faina si se toarna peste. Se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa inca 3-4 minute si apoi se ia la o parte. Se mai poate presara verdeata.
Se serveste cu paste sau orez. Reteta pas cu pas se gaseste in forumul culinar aici:http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=8338
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoAparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii