Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper. Prin aceasta compozitie se taval
Pieptul de pui se taie bucatele.
Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper.
Prin aceasta compozitie se tavalesc bine bucatile de piept de pui.
Separat se bat cele doua oua cu sare si piper.
Prin ouale batute se da bucatile de pui.
Parmezanul si pesmetul se pun intr-o punga, se adauga bucatile de pui si se amesteca bine.
Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor (200 grade Celsius) pentru 45 de minute.
Se poate servi cu conopida murata.
Pofta buna!
Reteta Pui crocant la cuptor a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii