Pentru pui cacciatore se incinge 1 lg de ulei si se pune baconul la prajit. Se scoate dupa care se pune carnea. Carnea se da prin faina amestecata cu sare si piper.
Pentru pui cacciatore se incinge 1 lg de ulei si se pune baconul la prajit.Se scoate dupa care se pune carnea. Carnea se da prin faina amestecata cu sare si piper. In tigaie se pune uleiul ramas si se prajeste carnea dupa care se scoate pe farfurie. Se caleste usturoiul si se adauga vinul. Se lasa sa fiarba pana se reduce la jumatate. Se pun rosiile, ceapa tocata, zaharul, supa de pui(care se poate prepara si din cuburi) dafinul, sare, piper si amestecati. Se pune carnea si baconul, apoi se lasa 1/2 de ora la fiert. Dupa ce a trecut jumatatea de ora se adauga ciupercile si ardeiul taiat cubulete si se mai lasa 15-20 de minute. Daca este nevoie se mai adauga apa sau supa in timpul fierberii.
Puiul cacciatore se serveste cu patrunjel tocat.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii