pentru retete de primavara Un deliciu!!!
Porumbeii curatati si spalati se fierb in apa cu sare in care am adaugat o ligura de legume deshidratate fara sare, pana se inmoaie carnea. Se broboneste strugurele spalat apoi boabele se calesc 10 minute in unt incins, apoi se adauga o lingura de miere de albine si se stinge cu otetul aromatizat. Se mai lasa 5 minute pe foc moale sa se evapore otetul. Se da de pe foc Se scot porumbeii, se sareaza si pipereaza dupa gust, se ung cu miere si se dau in tava in care am pus paharul de supa si uleiul de masline si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine. Se servesc calzi stropiti cu sosul dulce acrisor din struguri. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAveam ciorba asta salvata la favorite de ceva vreme si am zis ca acum, cu sarbatorile astea, ar fi excelenta. Asa a si fost....
Ciorba de potroaceReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii