Pentru reteta porc cu sos de zmeura se zdrobeste zmeura cu dosul linguritei si se pune la fiert cu o jumatate de cana de apa.
Pentru a face reteta porc cu sos de zmeura se zdrobeste zmeura cu dosul linguritei si se pune la fiert cu o jumatate de cana de apa. Dupa ce s-a racit, se trece prin sita si se pastreaza siropul rezultat. Se taie carnea in cubulete si se rumeneste in uleiul incins. Se scot bucatile si in uleiul ramas se caleste ceapa curatata si taiata marunt, precum si cateii de usturoi, taiati in rondele.
Se adauga supa de carne, siropul de zmeura, se pun in vas si bucatile de carne si se amesteca. Se presara sare, piper si se lasa sa se inabuse la foc mic. Se scot bucatile de carne si se tin la cald. Se adauga gemul de zmeura in sosul ramas, se amesteca bine si se mai fierbe timp de cinci minute.
Friptura de porc cu sos de zmeura se serveste calda, cu legume coapte la abur, orez sau cartofi copti.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii