Se taie carnea cuburi, si se prajeste repede la foc iute pana se rumeneste putin, se adauga ceapa taiata solzisori si legumele congelate si se caleste
Se taie carnea cuburi, si se prajeste repede la foc iute pana se rumeneste putin, se adauga ceapa taiata solzisori si legumele congelate si se caleste in continuare la foc mic. Dupa ce s-au inmuiat legumele se stinge cu apa cat sa acopere compozitia si se fierbe pana scade la ulei. Dupa ce a scazut se adauga bulionul diluat, putin zahar(daca vreti), si usturoiul -dupa gust. Se lasa sa mai fiarba in sos 5-10 minute si presarati patrunjel.
Serviti cu orez fiert (simplu)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii