Puiul se taie fasii subtiri de 1 cm/0,5 cm. Ardeiul gras se despica julien iar ardeiul iute se feliaza. Intr-o tigaie, in putin ulei de masline incins
Puiul se taie fasii subtiri de 1 cm/0,5 cm. Ardeiul gras se despica julien iar ardeiul iute se feliaza. Intr-o tigaie, in putin ulei de masline incins, se prajesc la foc incins ardeiul gras si cel iute pana cand se rumenesc putin. Cand sunt gata se scot intr-o farfurie, se adauga restul de ulei si se pun fasiile de pui. Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc la foc iute pana devin aurii pe margini. Se adauga legumele si se mai calesc impreuna pentru circa 3 minute. Se serveste pe platou sau farfurie, cu putin patrunjel tocat deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii