Placinta cu carne si sos de mustar este foarte buna. Pentru aceasta reteta va trebuie o foaie de placinta din comert.
Placinta cu carne este delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de o foaie de placinta din comert. O asezam pe o tava tapetata cu unt si faina, peste care asezam o compozitie facuta din 2 cepe tocate fin, pe care le punem la calit in putin ulei, adaugam 200 g carne de vita, 200 g carne de porc, sare, piper, 2 oua si piure de cartofi. Invelim bine compozitia si dam tava la cuptor timp de 40-45 de minute.
Sosul se face din 2 linguri de mustar, 2 linguri de miere de albine, o lingura de ulei de masline, o lingura de verdeata tocata si 100 ml de vin alb. Piureul se face din 3 cartofi fierti, care se paseaza bine si se amesteca cu o lingurita de Knorr delicat, 150 ml de lapte dulce si 3 catei de usturoi tocat fin.
Dupa ce s-a copt, placinta se serveste cu sos de mustar.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii