Pentru pilaful de pui cu ceapa, puiul taiat bucati se fierbe in apa cu o ceapa si putina sare. Bucatile de pui trebuie sa fie acoperite de apa. Se fierbe la foc mic.
Pentru pilaful de pui cu ceapa, puiul taiat bucati se fierbe in apa cu o ceapa si putina sare. Bucatile de pui trebuie sa fie acoperite de apa. Se fierbe la foc mic. Se ia spuma. Puiul nu trebuie sa fie prea fiert. Se alege orezul, se spala si apoi se usuca intr-o carpa. Intr-o cratita se infierbanta untul si se prajeste usor orezul. Se toarna trei cesti din zeama in care a fiert puiul, bine limpezita, se asaza bucatile de pui, se acopera si se da la cuptor, la foc mic, 20 — 25 de minute. Nu se umbla cu lingura in pilaf. Inainte de a servi, se pune peste pilaf putin unt proaspat, taiat in bucatele foarte mici, ca sa se topeasca repede.
Pilaful de pui cu ceapa se serveste cald.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcMi-am achizitionat de la Lidl niste forme de silicon si-am zis sa le fac botezul, asa ca am pus repede de niste mini tarte...
Mini tarte cu piept de porcDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii