Puiul taiat bucati e pus sa fiarba in apa cu o ceapa si putina sare. Apa trebuie sa acopere puiul, si se tine sa fiarba la foc mic. Se spumeste. Puiul
Puiul taiat bucati e pus sa fiarba in apa cu o ceapa si putina sare. Apa trebuie sa acopere puiul, si se tine sa fiarba la foc mic. Se spumeste. Puiul nu trebuie sa fie prea fiert. Se alege orezul, se spala si apoi se usuca intr-o carpa. Deoparte se infierbanta o lingura d eunt, in care se trage orezul. Se pune intr-o cratita, se aseaza bucatile de pui fara ceapa si se toarna la o ceasca de orez, 2 pana la 2 1/2 cesti de zeama in care a fiert puiul, bine limpezita. Se acopera, si se da la cuptor, la foc mic. Se tine 20-25 de minute, si nu se mai atinge cu lingura. Inainte de a servi, se pune peste pilaf putin unt proaspat, taiat in bucatele foarte mici, ca sa se topeasca repede.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei
Comentarii