Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt. Separat se alege si se
Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt. Separat se alege si se spala orezul in mai multe ape, se caleste cu o ceasca de ulei si se fierbe zece minute cu o ceasca de apa calda. Cand orezul a inflorit putin, se umple oala cu apa calda, se adauga sarea necesara si cateva boabe de piper si se fierbe pilaful la foc mic o jumatate de ora. Se adauga carnea peste orez, se pune oala pe o tabla groasa si se continua fierberea. Cand orezul este bine fiert, se pune deasupra mancarii patrunjel verde tocat marunt si se ia de pe foc.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Ardei umpluti
Ciorba radauteana
Supa de rosii cu galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii