Se spala carnea si se pune la foc impreuna cu maruntaiele curatate si spalate. Carnea se pune intr-o oala mare, cu multa apa. Se scoate cand este fiar
Se spala carnea si se pune la foc impreuna cu maruntaiele curatate si spalate. Carnea se pune intr-o oala mare, cu multa apa. Se scoate cand este fiarta si se pune in oala in care fierbe orezul.
Orezul se spala, se pune cu o ceasca mica de ulei pe loc mic si se amesteca cu o lingura de lemn pana cand se aureste. Se stinge cu supa de gaina si se micsoreaza focul. Se pun boabe de piper, se sareaza pilaful si se lasa sa fiarba la foc mic, pe o tabla groasa. Nu se amesteca deloc, pentru ca boabele de orez se desfac. Se pune carnea peste orez cand acesta este pe jumatate fiert. Se presara cu verdeata tocata fin, cand pilaful este gata.
Se serveste cald.
Alte retete:
Pui libanez cu orez
Cartofi la cuptor
Tocanita de iepure
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii