Pentru pilaf cu carne de pui morcovii si telina se curata, se spala si se taie sferturi. Ceapa se curata, se spala - 50 g se taie sferturi, iar 50 g se taie marunt.
Pentru pilaf cu carne de pui morcovii si telina se curata, se spala si se taie sferturi. Ceapa se curata, se spala - 50 g se taie sferturi, iar 50 g se taie marunt. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Orezul se alege de impuritati si se spala. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Puiul se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga morcovi, 50 g ceapa taiata sferturi si telina. Orezul si ceapa tocata marunt se inabusa in ulei cu 75 ml supa de pui strecurata, adaugand in continuare supa necesara fierberii orezului, cubul MAGGI si piperul. Puiul se portioneaza, se aseaza peste pilaf si se introduce la cuptor 10 minute.
Pilaful cu carne de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieÎncearcă o combinație inedită de plăcinte pizza și astfel obții o gustare rapidă și elimini risipa alimentară....
Plăcinte pizza - Gustarea rapidă și inedită
Comentarii