Se fac din curcan, gasca, gaina (cocos), pui. Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite pentru piftii. Se pune apa sa fiarba. Cand da in
Se fac din curcan, gasca, gaina (cocos), pui.
Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite pentru piftii. Se pune apa sa fiarba. Cand da in clocot, se pun labele si capul, apoi bucatile pe rand, nu o data, ca sa nu iasa zeama tulbure.
Se spumuesc, se adauga putina sare, lasand sa fiarba la foc mic pana sunt gata, fara sa se sfarame carnea.
Se scot labele si capul, iar bucatile de pasare se aseaza in farfurii.
Zeama se curata de grasime si se incearca daca este destul de legata, punind citeva picaturi pe o farfurioara. Daca acestea se intaresc bine la rece, se da la o parte oala cu zeama si se lasa sa se limpezeasca. Altfel se lasa pe foc, sa mai dea citeva clocote.
Dupa gust, se pune putin usturoi pisat in zeama inainte de a fi strecurata.
Se toarna apoi zeama peste carnea din farfurii si se lasa sa se prinda.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Aripioare de pui la cuptor
Salata de piept de pui cu paste
Pui la gratar
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii