Piftia din carne afumata de porc este delicioasa. Pentru prepararea acesteia aveti nevoie de carne de porc, zarzavat si condimente.
Piftia din carne afumata de porc este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne se spala carnea si se opareste, apoi se pune la fiert. Dupa ce curatam spuma adaugam zarzavatul, piperul boabe, sarea si foi de dafin dupa gust. Lasam sa fiarba la foc domol 2-3 ore. Strecuram supa si adaugam usturoiul zdrobit. Carnea o dezosam si o punem in vasele dorite. Decoram cu fasii de morcov, apoi adaugam supa strecurata peste carne si dam la racit.
Piftia din carne afumata de porc se serveste ca gustare rece cu 2-3 picaturi de otet.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii