Carnea de pasare se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se adauga o ceapa tocata marunt, 2-3 catei de usturoi. Cand incepe apa sa fiarba, se curat
Carnea de pasare se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se adauga o ceapa tocata marunt, 2-3 catei de usturoi. Cand incepe apa sa fiarba, se curata de spuma cu o lingura, dupa care se da la foc mic si se lasa asa timp de o ora. Se sareaza iar cand se desface carnea de pe oase, iar zeama a scazut se ia de pe foc, se scoate carnea, se desprinde de pe oase si se aranjeaza in farfurii. Zeama se strecoara, se lasa sa se limpezeasca si sa se raceasca, apoi se introduce mujdei. Se strecoara apoi zeama si se toarna in farfuriile cu carne. Se pastreaza la frigider pana cand se serveste.
Se serveste rece.
Alte retete:
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii