Pentru piftelute se amesteca bine ingredientele. Se formeaza piftelute/sfere mici, de aprox. 3 cm diametru. Se prajesc in baie de ulei sau se pot coac
Pentru piftelute se amesteca bine ingredientele. Se formeaza piftelute/sfere mici, de aprox. 3 cm diametru. Se prajesc in baie de ulei sau se pot coace in tava, la cuptor.
Pentru marinat ceapa: in 1,5 l apa se adauga 3 lg otet, foile de dafin, boabele de piper, sare si cand da in clocot se adauga ceapa taiata pestisori. Se lasa 2 minute, apoi se ia de pe foc si se lasa pana se raceste (de obicei peste noapte). Cand e rece se strecoara ceapa si se indeparteaza boabele de piper, foile de dafin. Maioneza din 2 galbenusuri, se amesteca cu ceapa, sare, piper si 1 lg otet. Se adauga si piftelutele.
Reteta propusa de PaulaM
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete culinare recomandate
Friptura de vita la cuptor
Ciuperci la cuptor
Curcan umplut
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoPentru bucatarasii care-au petrecut Revelionul si pentru cei ramasi acasa ;)
Prajiturele motate cu fructe si budinca
Comentarii