Morcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien. Pieptul de pui se bate, se sar
Morcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien. Pieptul de pui se bate, se sareaza si se pipereaza. Se prepara un sos din iaurt, ustroi pisat, mustar si suc de lamaie. O tigaie teflonata se unge cu o lingura de ulei de masline, se incinge si se frige pieptul de pui pe ambele parti, cat sa se rumeneasca putin. Intr-o forma termorezistenta, (se poate unge cu 1 lingurita ulei daca nu e teflonata) se aseaza un strat de legume (cu ceapa la fund), se pune puiul, se toarna sosul, peste care se adauga inca un strat din legumele ramase. Se da tava la cuptor. Peste 20-25 min se toarna vinul alb deasupra si se ma lasa la cuptor 15 min.
Se serveste cu orez chinezesc si sos chili picant
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeSalutare, salutare dragi Bucătărași! Sper că vă mai aduceți aminte de mine? :) Mno, a cam trecut ceva timp de...
Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur
Comentarii