1.Bateti bucatile de piept de pui cu un ciocan de lemn pana cand au o grosime de aproximativ 1,2 cm. Puneti sare si piper si introduceti bucatile intr
1.Bateti bucatile de piept de pui cu un ciocan de lemn pana cand au o grosime de aproximativ 1,2 cm. Puneti sare si piper si introduceti bucatile intr-o punga intr-un vas termorezistent de dimensiuni mai mici.
Puneti intr-un castron mic ardeiul, usturoiul, praful de chili si 2 linguri de otet de .
Dupa, stropiti cu ulei de masline si puneti sosul marinat peste pui.
Scoateti afara aerul din punga si sigilati. Lasati la frigider 2 pana la 3 ore
In timp ce puiul e la marinat, puneti intr-un castron le alaturi de menta si zahar.
Acoperiti castronul, puneti la frigider o ora dupa care adaugati ardeiul Serrano, ceapa rosie si 2 linguri de otet de .
Puneti dupa gust sare si piper. Lasati salsa sa stea la temperatura camerei 20 de minute inainte de a o servi.
Ungeti gratarul de exterior cu putin ulei si dupa incalziti-l la o temperatura medie spre mare.
Scoateti puiul din frigider si aruncati excesul de sos marinat.
Lasati puiul pe gratar pana cand nu mai are culoarea in centru, cam 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Serviti cu salsa cu si o lingura mare de smantana.
Alte retete de pui
Piept pui
Arici din pateu de ficatei pui
Pui cu sos
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoAceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii