Taiem pieptul de pui in 4 bucati. Batem putin feliile. Le presaram cu condimente si le prajim in ulei. Pieptul de pui astfel preparat il pozitionam in
Taiem pieptul de pui in 4 bucati. Batem putin feliile. Le presaram cu condimente si le prajim in ulei. Pieptul de pui astfel preparat il pozitionam intr-o tava de 30x40 de cm. Punem pe fiecare felie de carne o felie de sunca, 1 felie de ananas iar la sfarsit razuim deasupra cascavalul. Turnam 2 dl de ulei si jumatate din zeama de ananas si punem la cuptor. Servim cu piure de cartofi.
Alte retete recomandate:
dovlecei umpluti
Dovlecei la cuptor
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzO salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.
Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Comentarii