Piept de pui cu sos de smantana

Pieptul de pui cu sos de smantana este o mancare cu carne foarte delicioasa si populara ce se serveste cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 linguri de faina alba
  • 5 linguri de ulei
  • o cana de apa
  • 500 g smantana
  • patrunjel tocat
  • sare si
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pieptul de pui cu sos de smantana este o mancare cu carne foarte delicioasa si populara. Se pune uleiul la infierbantat, apoi se adauga pieptul taiat fideluta, dupa care lasam sa se  caleasca bine. Se adauga ceapa tocata marunt; calim timp de 5 minute si turnam o cana de apa. Lasam sa fiarba timp de douazeci de minute, apoi adaugam smantana batuta cu doua linguri de faina, fierbem doua - trei clocote si dam deoparte. Decoram cu patrunjel verde sau marar.


Pieptul de pui cu sos de smantana se serveste cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pasca cu smantana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de pui reteta video

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui reteta video
Cele mai apreciate rețete
Bulgur colorat cu snitele de soia
1
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Ciorba de loboda cu omleta
2
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
3
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
4
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Parteneri
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala