Intr-o cratita se pune putin ulei impreuna cu sucul de rosii, la fiert, la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga usturoiul curatat si pis
Intr-o cratita se pune putin ulei impreuna cu sucul de rosii, la fiert, la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga usturoiul curatat si pisat, busuioc, oregano, se omogenizeaza si se mai lasa la fiert cateva minute. Pieptul de pui se spala, se sterge, se taie felii de dimensiuni potrivite si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. intr-o tava se pune putin ulei si putina apa si se aseaza bucatile de pui. Deasupra se toarna compozitia de rosii si se da la cuptor, la foc potrivit, pana ce carnea se inmoaie. Se da casul pe razatoarea mare si cand carnea este moale, se presara cas pe fiecare bucata si se mai da la cuptor pana se rumeneste casul.
Se serveste cald cu garniturs de cartofi natur.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci
Comentarii