Se curata prazul si se taie inele. Se taie bucatile de piept in doua si se dau cu mustar, sare si piper. Prazul se caleste in 25 g unt topit pana devi
Se curata prazul si se taie inele. Se taie bucatile de piept in doua si se dau cu mustar, sare si piper. Prazul se caleste in 25 g unt topit pana devine sticlos. Apoi se stinge cu vin, se adauga smantana si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se mai fierbe la foc mic circa 5 minute.Se dizolva cubul de supa in 300ml apa si se adauga in tigaie unde se dizolva mierea si otetul de mere si se lasa sa scada cam 1/3. Se adauga apoi 50g unt, se amesteca bine si se da jos de pe foc. In restul de unt se prajeste carnea 6-8 minute.
Se serveste pe platou sau farfurie. Se pune carnea peste praz si se toarna sosul din tigaie deasupra. Poate fi insotit de orice garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei
Comentarii