Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, se freaca cu piper
Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, se freaca cu piper si se infasoara in felii subtiri de slanina. Dupa aceea, cele 4 bucati de piept umplut cu praz se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se acopera si se introduce in cuptorul incalzit dinainte la 220°C si se prajesc 40 – 45 de minute: Se serveste cu piure de cartofi cu spanac.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzM-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica
Salata cu fasole verde si sunca
Comentarii