Se macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu frisca batuta, cu smantana, nucsoa
Se macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu frisca batuta, cu smantana, nucsoara, delikat, sare si patrunjelul taiat marunt. Se tapeteaza un vas jena cu margarina, se acopera cu felii de sunca si se toarna peste ele compozitia din piept de pui. Deasupra se acopera cu feliile de sunca. Se lasa in cuptorul preincalzit cca 1 ora.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzLasagna place tuturor, cel putin eu asa cred...Este versatila, se poate face in multe combinatii, sosul ragu se poate pastra...
Lasagna cu vinete, dovlecei si carne de porc
Comentarii