Piept de pui cu legume de primavara este o reteta rapida pentru care aveti nevoie de zucchini, ardei gras, morcovi, ceapa verde,mazare pastai ulei de masline si carne de pui
Se spala si se tapeteaza pieptul de pui cu un servet de hartie. Se taie in fasii de aproximativ 1 cm grosime. Se incinge uleiul, se pune carnea, se condimenteaza (sarea de mare, piper, chili, rozmarin, oregano) Cind carnea incepe a se rumeni se adauga morcovii si ceapa verde. Se amesteca la foc iute. Dupa 2-3 minute se adauga si bucatelele de ardei gras. Se amesteca din nou, tot la foc iute, timp de 2-3 minute, dupa care se adauga zucchini feliat si pastai de mazare. Se amesteca inca vreo 3-4 minute, dupa care se stropeste cu otet balsamic. Se amesteca si se lasa sa traga inca un minutel sub capac.
Cine doreste poate servi cu paste.
Reteta Piept de pui cu legume de primavara este propusa de MAYA Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii