1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta. 2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele p
1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta.
2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Se se prajeste in ulei incins la foc iute, pe ambele parti.
3. Cand carnea este rumenita(dupa plac), stingeti-o cu vin alb.
4. Dupa ce acesta scade, puneti legumele, amestecati putin.
5. Dupa scurt timp se aduga si orezul impreuna cu verdeata, amestecam.
6. Dupa vreo 5 minute, adaugam supa fierbinte.
Se toarna supa peste carne, invartim putin, reducem focul. Oala se acopera. Din cand in cand ne mai uitam si amestecam pana este gata.
Am servit cu muraturi.
Pofta buna!
Reteta Piept de pui cu ghiveci de orez si legume a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui cu dovlecel, mere si mazare,
Fricassee de pui cu mazare si praz,
Ostropel de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii