Carnea se spala. Se amesteca condimentele in ulei si se freaca feliile de carne. Daca exista posibilitatea se lasa putin in frigider. Intr-o tig
Carnea se spala. Se amesteca condimentele in ulei si se freaca feliile de carne. Daca exista posibilitatea se lasa putin in frigider. Intr-o tigaie, carnea se prajeste pe ambele parti. Dupa ce s-a prajit, se aseaza intr-o tava si se razuieste cascaval pe deasupra. Se lasa in cuptorul incins la 200 grade C pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca.
Alte retete carne recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii