Se taie fasii pipetul de pui, se sareaza, se pipereaza si se inveleste fiecare bucata in bacon. Se fixeaza cu scobitori. Se pun 2-3 linguri de ulei de
Se taie fasii pipetul de pui, se sareaza, se pipereaza si se inveleste fiecare bucata in bacon. Se fixeaza cu scobitori. Se pun 2-3 linguri de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pana se rumeneste baconul. Intre timp se topeste untul intr-o cratita, se adauga smantana, branza topita (eu am folosit branza topita la baton) si gorgonzola taiata bucatele si se fierbe la foc mic pana se topeste gorgonzola.
Se poate adauga o lingurita de amidon daca doriti sa fie putin mai gros sosul. Se adauga piper si sare daca mai este nevoie. Pieptul de pui de aseaza intr-un vas termorezistent dupa ce s-au scos scobitorile si se adauga sosul, busuioc si rosii cherry. Se pune la cuptor pana se inmoaie rosiile si se rumeneste la suprafata.
Se serveste cald si cu piure de cartofi.
Reteta Piept de pui cu bacon si gorgonzola a fost propusa de anielarobu pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de curca umplut cu ciuperci ,
Ruladele din pulpe de pui,
Rulouri de pui pane la cuptor
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii