Ungem cu usturoi slanina afumata impreuna cu pieptul de gasca, presaram cu sare si piper si le punem la frigider o zi. Le punem intr-un vas cu untura
Ungem cu usturoi slanina afumata impreuna cu pieptul de gasca, presaram cu sare si piper si le punem la frigider o zi. Le punem intr-un vas cu untura si le punem la cuptor la 200 de grade si le prajim 20 de minute acoperite cu un capac, apoi idenpartam capacul si mai prajim 20 de minute. Fierbem prunele in vinul condimentat cu cuisoare. Servim cu piure de cartofi cu unt si frisca.
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Vinete cu ardei
Vinete cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCa doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...
Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pereIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii