Carnea se toaca impreuna cu paine in masina de tocat. Ficatul se taie felii, iar ceapa tocata si rumenita in putin unt se adauga in carne. Se pun gal
Carnea se toaca impreuna cu paine in masina de tocat. Ficatul se taie felii, iar ceapa tocata si rumenita in putin unt se adauga in carne. Se pun galbenusuri, sare si piper si se amesteca totul bine. Se unge o forma cu unt si se asaza un strat de carne tocata, apoi un rand de feliute de ficat si alt rand de carne, apoi un rand de feliute de ciuperci si din nou carne. Se pun bucatele mici de unt deasupra si se introduce tava in cuptorul preincalzit, la copt. Restul de ciuperci taiate feliute se pun cu patrunjel tocat marunt la calit in 25 gr unt, apoi se toarna vinul, se sareaza si se lasa sa fiarba pana totul devine un sos. Se adauga o lingura de smantana la sfarsitul fierberii.
Se serveste mancarea calda, cu sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii