Piept de curcan umplut cu ciuperci si mozzarela

(pentru 4 persoane) Se taie pieptul de curcan in felii, se bat fiecare cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza. Se taie ciupercile in cubul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr. piept de curcan
  • 160 gr. mozzarela
  • 120 gr. ciuperci din conserva
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 gr. gogosari in otet
  • 120 gr. pesmet
  • 80 gr. faina
  • 20 gr. frunze de patrunjel verde
  • 20 gr. ketchup
  • 10 gr. mustar
  • 140 ml. ulei

Mod de preparare

(pentru 4 persoane)

Se taie pieptul de curcan in felii, se bat fiecare cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.

Se taie ciupercile in cubulete si se presara peste ele sare si piper. Gogosarii si mozzarela se taie in felii.

Se amesteca mustarul cu ketchup-ul si se unge carnea cu acest amestec. Se aseaza apoi peste feliile de curcan cate o felie de mozzarela, ciuperci, patrunjel verde tocat, 2 felii de gogosari si se acopera totul cu a doua felie de mozzarella. Se impacheteaza felia de curcan in forma de plic, se da prin faina, apoi prin ou batut si prin pesmet. Se prajeste in ulei la foc mediu.
Se taie pieptul umplut pe diagonala si se serveste cu diferite garnituri, dupa dorinta fiecaruia, se orneaza cu patrunjel verde si se acompaniaza de un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonaci Babani
1
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
2
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
3
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
4
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
5
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Pariziene cu pere
Bucataras.RO

Pariziene cu pere

Le-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...

Pariziene cu pere
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide