Carnea se curata, se taie felii si se bate cu ciocanul de carne. Se tapeteaza carnea cu atata sare, usturoi zdrobit si lapte, cat cuprinde. Se pune in
Carnea se curata, se taie felii si se bate cu ciocanul de carne. Se tapeteaza carnea cu atata sare, usturoi zdrobit si lapte, cat cuprinde. Se pune intr-un vas acoperit la frigider pentru o noapte. A doua zi se aseaza intr-un vas pentru cuptor, pe care l-am uns cu unt, o treime din cascavalul ras. Feliile de carne se scurg bine, apoi se dau prin faina si prin ou batut si se aseaza in vasul cu cascaval. Se presara a doua treime din cascaval si se pune inca un strat de carne. Ultima treime de cascaval se presara deasupra. Oul batut ramas se amesteca cu smantana si se intinde peste compozitia din vas. Se acopera cu folie de aluminiu si se coace in cuptorul fierbinte 45 minute. Cand e gata se ia foia si se rumeneste.
Alte retete mancare recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii