1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul. 2. Intr-un vas cu fundul gros se inci
1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul.
2. Intr-un vas cu fundul gros se incinge uleiul, se adauga 1 ceapa mica tocata marunt si se caleste pana devine sticloasa.
3. Se toarna sucul de rosii si apa, sare, piper si zaharul peste ceapa.
4. In timpul asta se formeaza mici perisoare din carnea tocata care se pun in sucul care incepe sa fiarba.
5. Se adauga foile de dafin, se acopera si se lasa sa fiarba incet 30-40 de minute
6. La sfarsit se poate adauga usturoi pisat marunt (pentru cine agreeaza).
Se poate servi cu iaurt sau smantana.
Pofta buna!
Reteta Perisoare din piept de pui cu sos de rosii a fost propusa de Bunny pe forum culinar.ro
Alte retete cu perisoare gasiti aici:
Ciorba de perisoare cu varza murata si marar,
Perisoare cu verdeata,
Perisoare cu sos de smintina si ceapa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDupa cum deja ma stiti, ador retetele rapide si cu ingrediente putine :)) Asa ca v-am mai adus una, cat de buna este, depinde...
Placinta-melc cu sunca si mozarella
Comentarii