Perisoare din piept de pui cu sos de rosii

1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul. 2. Intr-un vas cu fundul gros se inci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Perisoare din piept de pui cu sos de rosii

Ingrediente

  • 1 piept de pui (400 gr)
  • 2 felii de paine
  • 2 linguri de lapte
  • 2 lingura de patrunjel tocat
  • 1 lingura de marar tocat
  • 2 oua
  • 2 cepe mici
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 400 ml suc de rosii
  • 200 ml apa
  • 2 foi de dafin
  • o lingurita de sare

Mod de preparare

1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul.

2. Intr-un vas cu fundul gros se incinge uleiul, se adauga 1 ceapa mica tocata marunt si se caleste pana devine sticloasa.

3. Se toarna sucul de rosii si apa, sare, piper si zaharul peste ceapa.

4. In timpul asta se formeaza mici perisoare din carnea tocata care se pun in sucul care incepe sa fiarba.

5. Se adauga foile de dafin, se acopera si se lasa sa fiarba incet 30-40 de minute

6. La sfarsit se poate adauga usturoi pisat marunt (pentru cine agreeaza).
Se poate servi cu iaurt sau smantana.

Pofta buna!

Reteta Perisoare din piept de pui cu sos de rosii a fost propusa de Bunny pe forum culinar.ro

Alte retete cu perisoare gasiti aici:

Ciorba de perisoare cu varza murata si marar,

Perisoare cu verdeata,

Perisoare cu sos de smintina si ceapa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonaci Babani
1
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
2
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
3
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
4
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
5
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Placinta-melc cu sunca si mozarella
Bucataras.RO

Placinta-melc cu sunca si mozarella

Dupa cum deja ma stiti, ador retetele rapide si cu ingrediente putine :)) Asa ca v-am mai adus una, cat de buna este, depinde...

Placinta-melc cu sunca si mozarella
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide