Se scoate osul de la pulpa, se desface carnea si se bate cu un batator de lemn. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se unge cu mujdei de usturoi si
Se scoate osul de la pulpa, se desface carnea si se bate cu un batator de lemn. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se unge cu mujdei de usturoi si cu ulei. Se lasa astfel pregatita o ora, dupa care se ruleaza dandu-i forma pe care a avut-o initial si se leaga cu o sfoara tare. Se atarna la gura hornului unde iese fum si se lasa de pe o zi pe alta.
Pastrama se serveste ca aperitiv sau se prajeste in ulei si se serveste cu mamaliguta calda.
Alte mancaruri romanesti:
Pastrama de oaie
Chiftele
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAdor ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi
Comentarii