O reteta sanatoasa si plina de vitamine
Se portioneaza carnea, se curata ceapa si usturoiul si se dau prin masina de carne. Se adauga ouale, painea muiata in apa si scursa, sarea, piperul macinat, se omogenizeaza bine si se fac parjolute rotunde in podul palmei, care se pun pe un platou.
In tava de la cuptorul de la aragaz, se pune hartie cerata si se asaza parjoalele pe hartie, apoi se da tava la cuptor la foc potrivit, se intorc la vreme potrivita cand sunt rumene pe o parte. Cand sunt rumene pe ambele parti, se opreste focul si se scoate tava din cuptor.
Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se pun la prajit in cateva linguri de ulei, se lasa sa se rumeneasca frumos dupa care se adauga sucul de la rosie, foile de dafin, sare si se fierbe pana cand scade cel putin 30% din lichid, apoi se adauga parjoalele. Se fierbe la foc mic sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
Sa aveti pofta, dragilor!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii