Carnea se spala, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala,se taie felii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se rad fin. Ouale se spal
Carnea se spala, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala,se taie felii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se rad fin. Ouale se spala se dezinfecteaza si se trec prin jet apa rece. Faina si pesmetul se cern. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Daca se foloseste paine se curata de coaja, se inmoaie in apa si se stoarce bine. Ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa si se raceste. Carnea si ceapa se toaca cu masina, se amesteca cu usturoi, patrunjel verde, oua(50gr), cartofi sau paine, sare, piper, se imparte in bucati si se modeleaza in forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ou batut si pesmet.
Preparatul se prezinta pe platou.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii