Se pune cate un piept de pui pe cate o foaie de aluminiu. Se presara cu cimbru si piper, sau alte mirodenii dupa gust. Se acopera cu usturoi rondele (
Se pune cate un piept de pui pe cate o foaie de aluminiu. Se presara cu cimbru si piper, sau alte mirodenii dupa gust. Se acopera cu usturoi rondele (sau pisat) si cu ceapa solzisori.Se pun rosiile si prazul. Se presara din abundenta cu patrunjel si frunze de telina.
Se impacheteaza frumos papiota, in asa fel incat sa fie cat mai etansa.
Se pun intr-o cratita si se adauga apa pe langa ele, sa le ajunga apa cam la 1 centimetru, 1,5 cm !
Se acopera cu un capac de genul celui care permite scurgerea condensului direct in cratita !
Se pun pe foc si cand incepe apa sa fiarba se da focul cat mai mic cu putinta si se lasa jumatate de ora !
Se deschid cu grija, caci sunt aburi in interiorul lor !
Se servesc cu garnitura de legume
Reteta propusa de iulia13
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocala Aceasta reteta de miel este preluata de la Chef Ariana Bundy. Emisiunile culinare ,,Gastronomie iraniana cu Ariana...
Miel in stil persanDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii