Uleiul se incinge intr-o tigaie mare. puiul se sareaza si se pipereaza si se prajeste putin in uleiul incalzit dupa care se baga la cuptor la 190 C cc
Uleiul se incinge intr-o tigaie mare. puiul se sareaza si se pipereaza si se prajeste putin in uleiul incalzit dupa care se baga la cuptor la 190 C cca. 10 min. Intre timp, se taie marunt ceapa, usturoiul si morcovul cu pastarnacul in bucatele mici.
Se pun la dunstuit la foc potrivit cca 1-2 minute. Se adauga orezul, restul legumelor... sofranul si zeama de legume, dupa care se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se adauga stafidele si migdalele. Se lasa pana fierbe si se baga la cuptor cateva minute, pana se coace. Apoi se pune puiul pe acest "pat" de legume si se poate orna dupa preferinta cu felii de portocala.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei
Comentarii