Carnea tocata se pune intr-un vas, se sareaza, se pipereaza si se presara cu boia. Se adauga galbenusurile, putin pesmet, daca este necesar. Se lasa l
Carnea tocata se pune intr-un vas, se sareaza, se pipereaza si se presara cu boia. Se adauga galbenusurile, putin pesmet, daca este necesar. Se lasa la rece 20 de minute. Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare. Ceapa se toaca marunt; la fel si patrunjelul. Se imbraca fiecare ou curatat de coaja in compozitia de carne, se formeaza niste "galuste "rotunde, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Intre timp, se curata cartofii si se taie felii. Se pun intr-un vas de Jena, se amesteca cu ceapa, sunca, patrunjelul verde tocat si se stropesc cu otet. Se pun in cuptorul incins pana se rumenesc si se servesc pe langa oua.
Se insoteste preparatul de o salata si un vin alb.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzLe-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...
Pariziene cu pere
Comentarii