Se aleg 6 felii de carne fara grasime, se bat ca pentru snitele si se pun la prajit in ulei pe foc domol. Cind sint gata, se potrivesc de sare si pipe
Se aleg 6 felii de carne fara grasime, se bat ca pentru snitele si se pun la prajit in ulei pe foc domol. Cind sint gata, se potrivesc de sare si piper si se lasa pe un platou. Separat, se taie o ceapa foarte fin si se caleste in ulei incins. Se adauga rosiile taiate felii, morcovul taiat rondele, ardeiul gras fideluta, frunzele de patrunjel si marar. Se potriveste de sare si piper, apoi se da cratita la cuptor pina cind scade sosul bine. Cind este scazut bine se pun deasupra feliile de carne, iar peste ele se fac ochiuri rominesti. Se mai pune vasul pentru citeva minute in cuptorul incins.
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieGulasul este o reteta care suporta multe adaptari...cel putin din punctul meu de vedere. Putin picant, fierbinte si delicios...
Gulas in strachina de pitaSunt sigura ca ai auzit de urmatorul desert si iti voi arata pas cu pas cum se prepara. Chiar daca are mai multe etape de...
Prajitura ToscaCornulete de post este o reteta de prajituri care poate fi pregatita si in post, dar si in preioadele de peste an. Este o...
Cornulete de postTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii