Se aleg 6 felii de carne fara grasime, se bat ca pentru snitele si se pun la prajit in ulei pe foc domol. Cind sint gata, se potrivesc de sare si pipe
Se aleg 6 felii de carne fara grasime, se bat ca pentru snitele si se pun la prajit in ulei pe foc domol. Cind sint gata, se potrivesc de sare si piper si se lasa pe un platou. Separat, se taie o ceapa foarte fin si se caleste in ulei incins. Se adauga rosiile taiate felii, morcovul taiat rondele, ardeiul gras fideluta, frunzele de patrunjel si marar. Se potriveste de sare si piper, apoi se da cratita la cuptor pina cind scade sosul bine. Cind este scazut bine se pun deasupra feliile de carne, iar peste ele se fac ochiuri rominesti. Se mai pune vasul pentru citeva minute in cuptorul incins.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzProvocarea GastroArt mi-a aprins iar creativitatea, modernizand reteta propusa prin gatirea compozitiei in vasul Rice...
Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom
Comentarii