Pulpele se sareaza si pipereaza. In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se la
Pulpele se sareaza si pipereaza.
In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc.
Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se lasa asa pana se evapora.
Le soatem din cratita si adaugam rosii taiate cubulete mici, busuioc si sare dupa gust.
Lasam sa fiarba sosul de rosii la foc mic pana scade.
Daca-l dorit putin mai gros, puteti pune putina faina dizolvata in apa.
Cat sosul fierbe, se piseaza cativa catei de usturoi
Cand sosul e aproape facut adaugam si pulpele si usturoiul si mai lasam cateva minute pe foc.
Pofta buna!
Reteta Ostropel de pui a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi,
Pui cu sos de vin si mustar,
Pui cu rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii