Se rumenesc pulpele de pui in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile taiate marunt. Cand fierbe se pun: condimentul, sarea si zaharu
Se rumenesc pulpele de pui in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile taiate marunt. Cand fierbe se pun: condimentul, sarea si zaharul si se lasa sa scada la foc mic. Atunci se pune carnea si se lasa sa fiarba impreuna 5-10 minute. Se pune usturoiul taiat feliute si se stinge focul.
Se serveste cu mamaliguta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii