Mustata bunicului

Mustata bunicului este o reteta inedita cu paste si carne tocata. Pentru aceasta mancare cu carne va trebuie si ceapa, ardei, usturoi si oua.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Mustata bunicului

Ingrediente

  • -1 kg carne tocata (de porc
  • vita
  • sau amestec)
  • un pachet de spaghete
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • o ceapa
  • Pentru sos:
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • o rosie
  • 2-3 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare

Mustata bunicului este o reteta inedita cu paste si carne tocata. Pentru aceasta mancare cu carne trebuie sa amestecati intai carnea tocata su oua, sare, piper, faina si o ceapa data pe razatoare sau tocata marunt. Se amesteca bine pana cand avem o consistenta ca de chiftele. Din pasta cu carne de fac niste turtite, iar spaghetele se rup in doua.La fiecare pastila de carne puneti un mic manunchi de spaghete in mijloc, ca niste mustati.
Dupa aceea pregatiti si sosul. Legumele tocate se pun la calit si cand incep sa se rumeneasca puneti chiftelele cu mustati de spaghete.Condimentati si amestecati cu grija. turnati si apa peste si lasati sa fierba la foc mic circa 20 de minute.


Mustatile bunicului se aseaza intr-o farfurioara alaturi de sosul preparat.
Pentru aceasta reteta as avea nevoie de o cratita patrata Vitesse de la Kitchen Shop.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Mancare de varza cu marar

Mancare de varza cu marar

Mancare de varza cu marar
Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Mancare de cartofi delicioasa cu masline
Cele mai apreciate rețete
Negresa cu branza si cirese
1
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
2
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
3
Mancaruri cu cartofi

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella

Niste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
Salata de cruditati
4
Salate reci

Salata de cruditati

O salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...

Salata de cruditati
Tocanita de iepure vanat
5
Mancaruri cu vanat

Tocanita de iepure vanat

Tocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...

Tocanita de iepure vanat
Parteneri
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia