Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa. Merita insa efortul dat fiind aspectul, gustul si aprecierea celor dragi.
Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat.
Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline.
Cureti usturoiul si il tai in bucati.
Pe fiecare felie de carne presari putin piper, impanezi cu usturoi, intinzi pesto, asezi felii de rosii si cele de bacon.
Impletesti cu grija si fixezi cu o scobitoare.
Asezi muschiuletii intr-o tava unsa cu ulei, adaugi apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 1 ora.
Indepartezi hartia, ridici tava mai sus, stropesti carnea cu sosul din tava si mai lasi inca 45 de minute la foc mic. Daca este nevoie pe parcurs mai adaugi apa.
Servesti imediat cu garnitura preferata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii