Ciupercile, ceapa si patrunjelul se taie marunt, iar oul se bate. Muschiul se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de ulei si se frige la cupto
Ciupercile, ceapa si patrunjelul se taie marunt, iar oul se bate. Muschiul se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de ulei si se frige la cuptor, pe ambele parti, astfel incat mijlocul sa ramana roz. Separat, se inabusa ceapa si ciupercile in restul de ulei si se lasa sa se raceasca. Se adauga apoi jumatate din cantitatea de oua, verdeata, sarea, piperul si se amesteca bine. Foietajul se intinde pe masa si se asaza in lungime compozitia de ciuperci, peste care se pune bucata de muschi. Se ruleaza in foietaj, se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se unge cu ou si se coace la cuptor pentru circa 30 de minute.
Se serveste cald, pe pat din frunze de salata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii