Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului
Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului. Orezul se fierbe si se raceste. Castravetii se curata de coaja si seminte, se taie cuburi. Cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ceapa se taie marunt, morcovii, patrunjelul se taie felii. In 75 ml ulei si putina apa se inabusa jumatate din cantitatea de ceapa impreuna cu carnea tocata. Se raceste si se toaca din nou cu masina. Se adauga orez fiert, castravetii murati, sarea, piperul, ouale si se amesteca pana la omogenizare. Cu aceasta compozitie se umple muschiul care se inabusa la cuptor in 75 ml ulei cu 100 ml apa. Cand este gata, se scoate separat. In jurul format se inabusa ceapa, morcovi si patrunjelul, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, foi de dafin, vin si se fierb circa 30 de minute. Sosul se paseaza peste ruloul de carne, se adauga smantana si se mai fierb impreuna inca 10 minute.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Curcan umplut
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii