Muschi de vita umplut

Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr muschi de vita
  • 250 gr carne de porc
  • 100 gr orez
  • 300 gr castraveti
  • 150 ml ulei
  • 50 gr faina
  • 100 gr smantana
  • 2 kg cartofi
  • 100 gr ceapa
  • 200 gr morcovi
  • 100 gr patrunjel
  • 50 ml vin alb
  • 1 ou
  • 75 gr pasta de tomate
  • 3 foi de dafin
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului. Orezul se fierbe si se raceste. Castravetii se curata de coaja si seminte, se taie cuburi. Cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ceapa se taie marunt, morcovii, patrunjelul se taie felii. In 75 ml ulei si putina apa se inabusa jumatate din cantitatea de ceapa impreuna cu carnea tocata. Se raceste si se toaca din nou cu masina. Se adauga orez fiert, castravetii murati, sarea, piperul, ouale si se amesteca pana la omogenizare. Cu aceasta compozitie se umple muschiul care se inabusa la cuptor in 75 ml ulei cu 100 ml apa. Cand este gata, se scoate separat. In jurul format se inabusa ceapa, morcovi si patrunjelul, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, foi de dafin, vin si se fierb circa 30 de minute. Sosul se paseaza peste ruloul de carne, se adauga smantana si se mai fierb impreuna inca 10 minute.
Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Rulada de porc

Friptura de vita la cuptor

Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
1
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
2
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Cozonaci Babani
3
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
4
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
5
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Parteneri
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide