Muschi de vita in unt cu sos simplu este o reteta delicioasa pentru care aveti nevoie de carne de vita de cea mai buna calitate.
Muschi de vita in unt cu sos simplu este o reteta delicioasa pentru care ai nevoie de carne de vita de cea mai buna calitate.
Incinge uleiul intr-o tigaie apoi adauga untul si lasa-l sa se topeasca.Intre timp da carnea prin faina.Prajeste carne ape ambele parti cate 2-3 minute.
Adauga in tigaia cu carne vinul alb si lasa sa fiarba 3-4 minute.Adauga supa de vita, usturoiul si coaja de lamiae. Acopera partial tigaia si lasa totul sa fiarba 50 minute, intorcand carnea din cand in cand.
Dupa cele 50 minute, scoate carnea si inveleste-o iar in folie de aluminiu.Dizolva faina in apa rece si adaug-o in sosul din tigaie, amestecand. Adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust.Lasa sosul sa se ingroase usor.
Serveste carnea cu sos si cartofi piure cu unt.
Sursa acestei retete este blogul Laura Cuisine.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoReteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar O garnitura colorata, numai buna de savurat...
Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar
Comentarii